Sunday, June 22, 2008

Viileeää turkoosia hellettä helpottamaan

Perjantaina käytiin ostamassa loputkin verhot. Turkoosit verhot päätyivät ruokapöydän kaveriksi. Turkoosi on ihanan viileä ja raikas väri, siksi se sopii erityisen hyvin tähän meidän ruokailutilaan. Täällä on välillä niin mieletön helle, että sitä kaipaa viileitä sävyjä etenkin päiväsaikaan.

Verhot on pidettävävä suljettuina, ettei aurinko pääse helottamaan sisälle. Siksi nämä läpikuultavat verhot on ihania, ne päästää valoa läpi, mutta silti varjostaa pahimmat auringon säteet.
Aamusella tämä lännenpuoleinen ikkuna on hiukan varjoisa ja synkkä, auringonkukat tuo ihanaa väriä ja iloisuutta aamiaispöytään.

Tälläiseltä tämä näyttää tällä hetkellä. Uusia tuoleja haeskellaan kirppiksiltä. Nyt meillä on vain mustaa metallituolia, jotka on pitää peittää ja pehmentää hupuilla. Haaveilen kuudesta erilaisesta ja erivärisestä puutuolista. Jos löytyisi vanhoja tuoleja, sitä parempi. Jos sopivia puutuoleja ei löydy, vanhat metallituolitkin käy. Lisäksi haluisin jonkun vanhan tunnelmallisen lampun pöydän ylä puolelle.