Monday, August 18, 2008

Hienostunutta harmaata ja ripaus utuista pinkkiä

Mulla värikaudet saattaa muuttua tosi tiuhaankin tahtiin. Jopa ihan saman päivänkin aikana. Yleensä mua houkuttelee syvät ja räiskyvät värit, mutta seuraavassa hetkessä olenkin ihan myytynä kauniille harmonisille luonnon sävyille. Sisustuksessa olen ehkä kallistunut enemmän sinne räiskyvämpään suuntaan, mutta esim. pukeutumisessa omimmilta tuntuu neutraalimmat sävyt. Mun ihan ehdoton kestosuosikki on ollut jo pitkään harmaan ja pinkin yhdistelmät. Meikki väreinä olen käyttänyt niitä jo varmaan viimiset 20 vuotta. Eli sisutuksessa vaihtelen aika useinkin värimaailmaa, vaatetuksessa harvemmin, meikkivärejä en vaihda juuri ollenkaan. Ehkä hiukan nurinkurista.






Noissa 4 yllä olevassa kuvassa on sellaisia mun silmiä hiveleviä utuisia värejä. Kaikki tavarat jäivät kuitenkin kauppojen ikkunoille. Mutta jokin inspiraatio niistä kuitenkin ehkä tuli napattua, koska



kotiin tultuamme kaivoin Ikeasta ostetut tuikkukipot ja lyhdyn esille. Toi Buddhan pää on lahja ystävältämme, joka muutti asumaan Thaimaahan. Suitsukkeet vielä palamaan, niin tunnelma on valmis.

Illat on jo hiukan pitenemään päin täälläkin. On ihana istua pimeässä viilenevässä illassa helteisen ja hikisin päivän päätteeksi.