Sunday, September 14, 2008

Aurinkopullosta halpaa hupia

Eilen piti tehdä aluksi vain pieni kirppiskierros ja sitten oli tarkoitus suunnatta kohti keskustaa, mutta me eksyttiinkin sellaselle jättikirppikselle, jossa ei olla ennen käyty.

Ekaks meidän mukaan tarttui tuo aurinkopullo (1 dollari), se jotenkin katsoi meitä niin vetoavasti, että me ei hennottu jättää sitä sinne. Nyt ollaan siirrelty sitä ikkunalta toiselle sitä mukaan kun aurinko siirtyy. On niin hauska katsella tota keltasta välillä myös pinkkien, turkoosien, oranssien ja violettien verhojen vieressä. Halpaa viihdettä siis meidän perheessä.

...sitten löyty peili ja kätevä iso peltipurkki. Se ei ole oikeasti antiikkia, mutta kelpuutin sen mukaan, koska tuollaisille isoille purkeille on mulla aina käyttöä. Sitten alkoikin löytyä vähän sitä sun tätä, joten meidän piti etsiä ostoskärryt. Mutta kärryjen kanssa olikin tosi vaikea liikkua ahtaalla tupaten täynnä olevalla kirppiksellä.

Oikeastaan meidän piti alunperin mennä sinne kirppikselle katselemaan nimenomaan vaatteita, mutta kärryt ja väen tungos alkoi niin ahdistaa, että päätettiin tulla uudemman kerran joskus hiukan hiljaisempana aikana. Joten vaatteet jäi nyt väliin.

Mä ostin myös pari hauskaa pikku maustekaappia á 2 dollaria, ne mä aion maalata, sitten sinne jäi yks ihana sohvapöytä. Toivottavasti se löytyy sieltä vielä ens kerrallakin.