Tuesday, February 17, 2009

Sininen kollaasi

Sininen on ehdottomasti mun lempivarini, vaikka pidan kylla monista muistakin vareista, mutta jotekin olen aina rakastanut sinista yli kaikkien muiden varien. Siksi olikin ihana tehda tata kollaasia.

Sinista mulla on kuitenkin aina ollut tosi vahan vaatteissa, mutta sisustuksessa kylla sitakin enemman, nyt on sisustuksessa vihrea voitolla, koska se on taas mun miehen lemppari. Mutta tietysti sinistakin meilta loytyy. Sininen on rauhoittava ja viilea vari, erityisesti se sopii minusta makuuhuoneeseen.

Nayttaisi silta, etta paasin hyppaamaan yhden pakkomielteeni yli, eli koska mulla on aina tarve jarjestaa varit oikeaan jarjestykseen, niin vihrean kollaasin jalkeen olisi pitanyt tulla turkoosi. No, ehka nayttaa silta, etta onnistuin, mutta totuus on kylla se, etta tein sen turkoosin kollaasin. Mutta saastanpa sen nyt viela, jos tassa kollaasien teko innostuksessa muutkin viela innoistuisivat sellaisen tekemaan.

Ensi viikolla kai, niin olen ymmartanyt, tehdaan punainen kollaasi. Mun on kylla ihan pakko siina valissa vaantaa violetti, purppura ja pinkki kollaasi, mutta saastan niita sitten tulevan varalle.