Thursday, February 12, 2009

Vihreaa

Sainpas sentaan tehdyksi taman vihrean kollaasin, vaikka mulla oli sellanen hassu ole, etta mulla olis jotekin kiire, vaikka mulla ei mitaan muuta olekkaan niin runsaasti kuin aikaa. Mutta mulla on ollut sellainen vimma blogipohjien ja nappien kanssa, etta on ollut melkein sellainen tunne etta olis toissa. Tosin se on ollut ihan miellyttava ja positiivinen tunne. Mutta toli tosi rentouttava tehda tassa valissa tallainen rentoutustyo.

Luonnostahan taalla loytyy ymparivuoden vihreaa ja nain talvikaudella on ehka vihreys jotekin viela korostuu. Rempseaa vihreaa loytyy kylla muutenkin, talot on varikkaita ja suloisia limevihreita taloja on aika paljon. Maaliskuun 17. vietetaan Saint Patrick's Day:ta ja se alkaa nakya jo vihreina somisteina kaupoissa.

Vihrea on ollut mulle aina se vaikein vari. Ma en tykkaa perusvihreasta enka tummanvihreasta. Mutta toisaalta pidan kylla tosi paljon lime-, lehmus- ja sammaleenvihreasta. Meidan koko makkari on vihrea, seinat on vihreat ja sita loytyy muustakin rekvisiitasta, mun mieheni lempivari on vihrea. Somisteena siella on sitten sinista, lilaa ja turkoosia, jotka taas on enemman mun vareja.

Ensi viikolla olisi sitten vuorossa sininen, mutta mun on kylla ainakin itse tehtava siina valissa turkoosi. Muuten en ole niin kovin tarkka jarjestyksesta, mutta varien suhteen olen ihan patologinen jarjestelija. Eli vihrean jalkeen tulee turkoosi, yksi lemppareistani.