Saturday, March 20, 2010

Eilinen alkoi niin lupaavasti...

Eilinen paiva lahti tosi kivasti kayntiin. Me pestiin pari koneellista pyykkia ja siivottiin yhdessa heti aamusta. Posti toi odottamani paketin (vanhoja pulloja, joista kerron myohemmin lisaa). Kaytiin myos Trader Joessa ruokaostoksilla, sielta saa ihanaa terveellista ruokaa. Ma tein jopa kasviskeiton. Kaikki suju niin taydellisesti, etta ajattelimme menna illalla vihdoin katsomaan Alice in Wonderland elokuvan. Me ollaan jotenkin laiskana siirretty sita aina myohemmaksi.

Ennen elokuvaa kaytiin lankaostoksilla ja siella kaupassa mulla alko suolistossa kiertamaan. Yritin huomaamattomasti vapauttaa kaasukuplan ja onnistuinkin tekemaan sen aanettomasti lankahyllyjen valissa. Mutta apua! Mika haju siita levisi. Samalle kaytavalle tulossa ollut rouva kaantyi valittomasti ja kipitti pois. Ja eikun vaan lisaa oli tulossa, mun oli pakko lahtea sielta kaupasta, Rob jai maksamaan mun ostoksia sinne.

Meidan oli hylattava elokuviin meno, Rob hadin tuskin  uskalsi tulla mun kanssa samaan autoon. Me paadyttiin viettamaan iltaa ulkosalla, omassa puutarhassa. Siella sitten hyppelin ja tanssin oman hanurin saestyksella. Uskomattoman vapauttavaa!. :))