Sunday, March 14, 2010

Faktaa vai fiktiota? Fact or fiction?

Viikonloppuna leikkasin otsiksen, pesin pyykkivuoren, tein nakkikeittoa ja aloitin sohvatyynyn virkkauksen. Ja paljon muuta, mutta eihan kaikesta nyt kai tarvitse julkisesti kertoa?



Joillakin blogeilla ollaan ahdistuneita bloggaajan yksityisyydesta. Mutta jos pitaa julkista blogia, niin vastuu siita mita muut nakee ja tietaa, on tietysti bloggaajalla itsellaan.

Blogilla voi jokainen luoda  blogipersoonan vapaasti, voi rakentaa itselleen haluamansa kulissit ja esittaa itsensa ihan mista nakokulmasta tahtoo. Mutta mita epatodellisemman kuvan itsestaan antaa, niin sita suurempi voikin olla sitten yllatys, kun fakta ja fiktio kohtaavat todellisessa elamassa.
  
***
On weekend I cut my bang, did laundry, made a soup and started crocheting a cushion. And lots of other things, but I should not talk about everything in public? Some bloggers are distressed about their privacy. But if you have a public blog, you have also the responsibility of what you tell or show. Everybody can create freely their blog personality, you can build the scenes and choose the point of views as you like. But the more unreal you blog person is, the bigger is the surprise when the fact and fiction meet in real life.