Thursday, April 1, 2010

Jotain ihan "oikeaa"

Ma tykkaan koristella kotia, aina. Ja siita saattaakin johtua, etta en juurikaan koristele erityisesti juhlapyhiksi. Siihen saattaa olla syyna myos se, etta ennen tein tyota entista ahkereammin juuri juhlapyhien alla. Mulla on ollut jos jonkinlaista putiikkia, joihin olen myos itse vaantanyt sita sun tata. Lahjatavaroita ja koriste-esineita tuli tuutin taydelta etenkin juhlapyhiksi. Joten itse paasin rauhoittumaan vasta kun kauppojen ovet sulkeutuivat.

Mutta mulle on aina ollut tarkeaa, etta koti on kaunis, etta siella on esineita ja asioita, jotka hivelevat silmia. Hyvin harvoin kerkisin enaa yrittajaksi ryhdyttya tekemaan mitaan koriteita tms. omaksi iloksi. Tosin prototyypeista ja epaonnistuneista kokeiluista kertyi yhta sun toista omiinkin nurkkiin.

Nyt kun yritan ottaa rauhallisemmin, niin haluan tehda myos jotain ihan vartavasten omaan kotiin. Tuo toiseksi ylimman kuvan Madonna taulu onkin pitkasta aikaa jotain sellaista, jota olen "oikeasti" tehnyt, kuvan tosin tein ensiksi digitaalisesti, mutta printtasin sen ja liimasin kirpparilta loytyneelle taulupohjalle. Kuva on kollaasiarkki, joka loytyy Itkupillishopista ja Etsy-kaupastani.

Muut esineet on etupaassa kirppisloytoja tai anopilta saatuja. Nama nyt edustaa ehka sita vakavampaa Paasiaista, mutta me kylla tykataan tipuista ja pupuistakin, ehka saan kuvattua jotain hilpeampaakin tassa Paasiaisen aikana.

Hyvaa Paasiaista ~ Happy Easter