Friday, April 23, 2010

Kiiretta ja kivoja yllareita

Tanaan oli aamulla sahkoposti niin taynna tilauksia, etta koko aamu meni niita lahetellessa. Eika siina muuten mitaan, mutta tanaan meilla on harvinaisen kiireinen paiva muutenkin. Ihan kivalla tavalla kiireinen.

Kun olin saanut duunit tehtya, menin suihkuun ja suihkun jalkeen oli odottamassa mieluisa paketti. Tilasin viime viikonloppuna Bumble and bumblelta hiuspuuterin ja vahan. En ole niita viela kokeillut, joten en osaa niista viela mitaan kertoa, paitsi niiden pitaisi olla huippulaatua. Ainakin hinta on sika kallis. Mutta maksan mieluusti laadusta ja mulla noita hiustuotteita ei kulu paljon, kotona annan hiusten olla ihan luonnontilassa.

Tanaan pitaa viela juosta hiukan asioilla ja jos kerkian, niin kayn kampaajalla hiukan tasoittamassa latvoja. Tanaan pitaa olla tukka hyvin, koska illalla mennaan....jihuu....vihdoin....Him:in konserttiin! Tata iltaa ollaan odotettu ja pitkaan.

Ai niin, ja toinenkin kiva yllari, kavin lapi blogilistaani ja siina yhden suosikkiblogini otsikkona oli: WHAT IS ITKUPILLI SAYING? No sehan tietty kiinnosti minuakin, kaykaapa katsomassa, tassa linkki Hidden in France blogille.