Sunday, May 16, 2010

Kyyneleita ja kuihtuneita kukkia

Viimiset haikeat silmaykset ymparille ennen siivousta. Hotelli on tyhjentynyt vieraista. Olen vasynyt, mutta onnellinen. Takana on ehka yksi hauskimmista lomaviikoista. Vaikka olinkin kotona, niin tuntui kuin olisin paassyt lomalle itsekin. Ja musta tuntuu nyt, etta olinkin todella loman tarpeessa. Nyt on mielessa paljon uusia ideoita ja inspiraatiota.

Paivisin kierreltiin  kaupunkia ristiin ja rastiin shoppailemassa ja kuvaamassa. Tuli kylla kaveltya ihan ennatys maarat. Illat istuttiin omalla terassilla, joka ilta taisi vierahtaa  pikku tuntien puolelle.

Susa oli meilla torstaista sunnuntaihin ja siita voi lukea lisaa taalta. Elegia tuli sitten perjantaina  ja on kirjoittanut reissuta  taalla ja taalla. Tiistai-iltana tuli sitten vihdoin Elegian mieskin tanne ja Rob oli oikein iloinen, etta sai vastapainoksi hiukan miehekkaampaa seuraa.Vaikka ihan karsivallisesti ja kohteliaasti Rob jakso tyttojenkin hopotykisia kuunnella.

Kukat on kuihtuneet maljakoissa ja muutama kyynel putosi, kun eilen  Elegia miehineen  peruutti meidan pihasta. Mielessa on paljon hauskoja muistoja ja arkistoissa satoja kuvia kaupunkikierroksilta, joten luvassa on varmaan viela lisaa juttuja, kunhan tasta nyt taas toivun normaaliin arkeen eli elavien kirjoihin.