Friday, May 28, 2010

Pinkkia

Pinkki tuoli ja lamppu on Ikeasta. Kun me ostettiin toi tuoli, niin Robin veli kysy, etta miksi se on pinkki? Mika ihme kysymys? Ei meista kumpikaan osannut vastata mitaan.

Robilla on miniloma; se sai sunnuntain vapaaksi toista ja maanantaina on Memorial Day, joka on yleinen vapaapaiva. Tehdaan ehka joku miniretki metrolla. Rob ei oo viela koskaan matkustanut LA:n metrolla. Mapas oonkin, Elegian kanssa.

Mulla on vatsalihakset kipeina. Ei treenauksesta, vaan nauramisesta. Kiitokset siita puhelinliittymalleni, jonka ansiosta mulla on ilmaiset puhelut kaikkiin saman liittyman puhelimiin. Arvaatkaapa onko mulla ja Susalla sattumalta sama liittyma?

Hauskaa viikonloppua kaikille.

***
Pink chair and lamp are from Ikea. 

My husband has a mini vacation, thanks to  Memorial Day. We might take a little trip to downtown LA with  metro, which would be the first time for my husband, who has lived 28 years in LA and never used metro before.

My abs are hurting, not because of training, but because of laughing. Thanks to AT&T, I have free calls with my friend and we take full advantage of it. 

Have a good weekend!