Monday, June 21, 2010

Aurinkoinen iltapaiva ja aivojen rajahdys

Viikonloppuna meni kaikki rytmit sekasin, mutta halusin alottaa nyt alkavan viikon heti reippaasti ja terveellisesti. Eli aamulla ja lounaalla smoothiet. Nykyisin vietan iltapaivisin teehetken. Vihreaa teeta ja pari voileipaa. Leipana yleensa nakkari, mutta kun nakkarit oli loppu niin piti tyytya riisikakkuihin. Riisikakut kylla sopii hyvin tahan kuuriini, koska yritan minimoida kaikkien jauhotuotteiden kayton.

Mulla on ollut jo vuosikausia intohimo piparjuureen. Suomessa mulla meni sita tuubitolkulla, se oli sellanen vihrea tuubi, oliskohan se ollut Felixin tai jotain. Taalla ma en aluksi meinannut loytaa vastaavaa, mutta onneksi sellainen vihdoin loytyi, englanniksihan se on Horseradish. Ma laitan leivalle aina ohuen kerroksen voita ja heti siihen paalle kerroksen piparjuuritahnaa. Se on ihanan kirpakka ja jos laittaa hiukan reilummin, niin se putsaa kivasti kaikki roorit. Jos pistaa liikaa, niin tuntuu, etta aivot rajahtaa. Se on musta kylla ihan kiva tunne, mutta sitten alkaa silmat ja nena valua.Tanaan laitoin ihan uhallakin liikaa.

Mulla oli mielessa yhta sun toista, mutta ne kerkis kadota. Joten ei kai sitten ollut mitaan tarkeaa. Hyvaa viikonalkua kaikille.