Wednesday, June 16, 2010

Rauhallisesta kahvituokiosta kaaokseen

Mun piti tanaan juoda aamukahvit ihan rauhassa, ajattelin vain hiukan selailla uutta Flea Market Style-lehtea (ihan mun tyylinen). Mutta heti kun nain lehden siina poydalla, niin joku sisallalani huusi, etta "nosta toi nuukahtanut kukka tohon paalle ja hae kamera.!"

Totta, kyllahan siina oli niin kivasti samoja varisavyja. "Hae jotain turkoosia!" Ja ma nappasin sohvapoydalta rasian. Sekin sopi kivasti.

Aloin kaannella sivuja ja silmiin osu aivan ihania verdigrisin savyja. "Noita sulta loytaa kans!" Totta, mullahan on ihania aarteita, pitaapa kayda kaivamassa esille. Mun antiikkiaarteet ei ole kovin kummoisia, mutta kyllahan niita loytyy. Olen harakoinut yhta sun toista romua antiikkikirppiksilta. Nyt mulla on pieni kahvipoyta taynna romuja. Rauhallinen kahvituokio muuttukin kaaokseksi.

Noista romuista mulla on ollut tarkoitus tehda jotain kivaa, mutta en oikein raaski. Ne on jotenkin niin ihania ihan irrallaankin.

Niin, mun piti siis tanaan vaan juoda aamukahvit ja sitten keskittya ihan oikeisiin toihin, en ajatellut postata mitaan, en ainakaan saarnata (tai ainakaan viela)....mutta nyt on ihan pakko kuitenkin tahankin ympata pieni arsytyksen poikanen egoille. Egosi mielesta sa olet aina oikeasssa ja mitaan syyta ei ole muuksi muuttua. Muut muuttakoon typerat asenteensa. ;)

***

I was just suppose to drink my morning latte and read a little bit my new Flea Market Style Magazine (just my style). But the inner voice forced me to put the fades flowers on top of the magazine. Yes, the shades matched nicely...something turquoise...I grabbed the turquoise box...I turned the pages and saw so amazing shades of verdigris...you have those shades too...oh yes, I have some  from the antique flea market findings...

I have some antique "treasures" and I planning to do something with them, but I don't dare to use them, they look so nice the way they are.