Monday, August 30, 2010

7 asiaa minusta + edit

Rva Pionilta sain tunnustuksen, kiitos siita. Tama tunnustus on nakojaan levinnyt kuin kulovalkea, joten en jaa sita eteen pain. Mutta paljastan itsestani 7 asiaa, kuten tassa yhteydessa asiaan kuuluu:

Edit.  Mulla oli niin tyhmat ja mielenkiinnottomat paljastukset, etta mun oli pakko muuttaa niita  klo 8.13 pm edes hitusen mielenkiintoisimmiksi, ei ne nytkaan ole kovin kummosia, mutta ehka sentaan jotain mita en ole aiemmin kertonut...

  1. Minulla on ollut 5 poikakaveria, joista 4:n kanssa olen asunut yhdessa, 3:n kanssa olen ollut kihloissa ja naimisissa 2:n kanssa. Olen onnellisesti naimissa talla hetkella 1:n kanssa. 
  2. Perheessani puhutaan yhteensa 4 kielta taydellisesti, olemme asuneet yhteensa 3 maanosassa ja maassa ja meilla on sukulaisia 7 maassa. Meidan perhe on 4 kulttuurin suloinen sekasotku.
  3. Olen ollut Kylli-tadin piirustuskoulussa. Aikuisena kavin vuosikausia elavanmallinpiirustuksessa. Olen aika hyva piirustelija.
  4. Olen asunut saman jarven rannalla Matti Nykasen kanssa. Matti taitaa asua siella vielakin.
  5. Mun ainut ammatillinen loppututkinto on kuorma-autokortti. Muut opinnot olen jattanyt kesken.
  6. Olen ollut Catwalk-mannekiinina 7-vuotiaana Puotinharjun ostarilla lastenvaateliikkeen muotshowssa.
  7. Mulla paha tapa toimia ennen kuin ajattelen, niin kavi naiden tunnustustenkin kanssa. Johanna jo kerkis kommetoida niihin tylsiin paljastuksiin, joten mainittakoon tassa, etta niissa kerroin niinkin jannan paljastuksen, kuin etta pida italialaisesta ja ranskalaisesta ruuasta ja kulahtaneista vahoista esineista..;)

 Muistojen arkistosta loytyi kuva mun entisesta tyonurkkauksesta Kangasalta.