Sunday, August 15, 2010

Etelanloma ja merkkipaiva

Eilen oli Robin loman viiminen paiva ja koska me ollaan vietetty koko loma kotosalla, niin ajateltiin viimisen paivan kunniaksi tehda "etelanmatka". Jos meilta ajaa 20 minuuttia etelaan pain, niin ollaan Downtownissa. Ihan heti ei ehka tulisi mieleen, etta ollaan Los Angelesissa. Mutta mita paremmin oppi LA:ta tuntemaan, niin tajuaa, etta suurimmaksi osaksi Los Angeles on juuri tallainen, varikas ja monikulttuurinen. Mulla on edelleen sellainen olo, kuin olisin etelanlomalla, vaikka olen asunut taalla nyt tarkalleen 3 vuotta.

Mulla on lomalla olo fiilis siitakin huolimatta, etta olen viimiset 1,5 vuotta tehnyt toita lahes paivittain. Taman lomaviikonkin itseasiassa tein toita joka paiva aamusta iltapaivaan. Mutta ma en oikeastaan edes huomaa tekevani toita. Se johtuu tietty siitakin, etta teen tyokseni sellaista, jota tekisin muutenkin, eli kuvamanipulaatiota paivat pitkat.

 
Meilla oli  eilen merkkipaiva, eli ollaan oltu nyt yhdessa tasan 3 vuotta, ellei lasketa virtuaaliseurustelua sita ennen, jota kesti 1,5 kk. Sen kunniaksi nyt harvinainen yhteiskuva. Meista on tosi vahan yhteiskuvia, koska yleensa aina jompi kumpi on kameran takana. Nyt saatiin napattua tallanen hassu kuva. Spring Streetilla oli joku kuvaus menossa ja siella oli peileja pysytetty kadulle. Vahan epatarkka se on, kun piti zoomata aika pitkalle, mutta se on nyt meidan virallinen 3 vuotis potretti.

PS. Robilla on kuvassa lomaparta, tana aamuna se piti ajaa pois, kun Robilla alko taas tyot. Tuntuu hassulta olla taas yksin kotona.

Edit. Poistin postauksesta parisuhde hopinaa, sellaista saa lukea tasta lahtien Kyynelkanavasta. ;)