Friday, August 20, 2010

Nim. paivakahviseuraa vailla....

Ma yritan nyt nostaa persuukset tasta pallilta ja saada aikaiseksi jotain. Mutta mulle tulee jotenkin omituinen ikava jattaa taa kone ja blogi. Ma huomaan, etta taa on mulle todella tarkea henkireika. Teista rakkaat blogistanian ystavat, on tullut mun uusi ystavapiiri. Ajattelen teita, kuten ennen ajattelin ihan tavallisia real life ystavia. Mulla ei ole taalla kaukana maailman laidalla sellaista ystavapiiria, joka Suomessa oli siina aina kivasti ulottuvilla.

Aina sanotaan, etta blogia pitaa pitaa itsea varten, mutta se on vaan tavallaan totta. Jos pitaisin tata blogia vaan itseani varten, niin tuskin pitaisin sita julkisena ja kirjoittelisin varmasti ihan erilaisista asioista. Mulle taa on ystavien kohtauspaikka ja kuten ihan oikeassakin elamassa, haluan tietty jutella asioista, jotka myos ystaviani kiinnostaa.  Haluaisin todella tehda tasta blogista sellaisen paikan, etta tulisitte tanne viihtymaan ja rupattelemaan asioista. Juttuseuraa taalla todellakin kaipaa.

Joten toivonkin nyt, etta silla valin, kun koitan saada tan kodin kuntoon, niin laittaisitte kommentteja, kertoisitte keta ootte ja mita taalta haluatte lukea. Tai, jos haluatte kysya jotain, ihan mita vaan, niin vastaan mielellani.  Kerron mielellani lisaa itsestani, tai tuosta henkisentienpolusta. Ja tiedanhan ma yhta sun toista sisustustamisesta, vareista yms. Joten nyt rohkeasti vaan kommenttilootaan ja jattamaan jotain puumerkkia kaynnistanne. ;)

Kuvat on nyt vahan sillisalaattia, ma koitan ottaa uusia kuvia taalta kotoa, kunhan nyt ensin saisin paikkoja sen verran siistittya, etta kehtaisin kutsua teita peremmalle.