Saturday, August 7, 2010

Sekavia mietteita

Mun on taas tosi vaikee keksia mita tanne kirjottais. Olen alottanut kirjoittamisen jo varmaan 10 kertaa ja sitten pyyhkinyt kaiken pois. Ma en taas ollenkaan tieda, etta mika tarkoitus talla mun blogilla on. Musta on kiva pitaa blogia, jotenkin siita on tullut niin itsestaanselvyys, etten osaa enaa kuvitella elamaa ilman blogia, tai blogeja, mullahan on niita aina useampia. Joskus kun turhaudun oikein kunnolla, niin aloitan alusta perustamalla taas uuden blogin, joskus taas turhautuessani lopettelen vanhoja. Ja koitan keskittya sitten johonkin niista.

Nyt vaan tuntuu, etta on pallo taas hukassa. En oikein keksi mika tan blogin funktio oikein on. Tarkoituksena on tietty laittaa tanne kuvia omasta elamastani taalla LA:ssa ja kertoilla sitten tietty siina sivussa jotain kuulumisiakin. Mutta toisaalta taa nyt yrittaa olla myos jotenkin "tyyliblogi", eli haluan keskittya taalla etupaassa sisustusasioihin ja toisaalta ehka olis kiva myos esitella vaatteita yms. Ja sitten valilla on taas mielessa syvallisempia juttuja. Ja jotenkin nyt tuntuu, etta tasta syntyy vaan sillisalaattia.


Kuvituksena sekavaan kirjoitukseen on muutama tunnelmapala Chinatownista, yksi suosikki paikoistani taalla LA:ssa, siellahan kavin myos toukokuussa Elegian kanssa. Ja pari alinta kuvaa taalta kotoa, ne vaan vareiltaan sopi tuohon jatkoksi.