Saturday, September 18, 2010

Anopin sekoiluja ja omia haaveita




Anoppi sisustaa innolla, ihana vanha puulattia vaihdettiin laminaattiparkettiin, seinat maalattiin beessilla ja lisaa on tiedossa. Ajattelin, etta no, samahan se, omapahan on huushollinsa, sisustakoon miten haluaa. Mutta, kun me oltiin siella syomassa, niin anoppi alko selittaan, etta koitan nyt laittaa taalla paikkoja kuntoon, etta on koti sitten kunnossa teita varten kun kuolen...voi ei...tossa vaiheessa hiukan tuli mieleen, etta olisit sitten edes kysynyt hiukan neuvoja noiden valintojen suhteen. Mutta ei, ei tosiaan kannata alkaa harmittelemaan tollasia. Mielestani mitaan ei kannata murehtia etukateen, ja kaikesta vahiten jotain sisustusta. Toivoisin vaan, etta anoppi alkais jo vihdoin tehda jotain ihan itseaan varten ja alkaisi nauttimaan elamasta.

Ja anoppi on sita paitsi hyvassa kunnossa, vaikkakin se yks viikonloppu kovasti hataili terveytensa puolesta. Laakarintarkastuksen jalkeen laakarista oli soitettu ja pyydetty soittamaan sinne. Laakari halus puhua lisaa niista tuloksista. Anoppi kuuli siita liian myohaan perjantai-iltana, joten sen piti odotella maanantaihin asti. Koko viikonlopun se murehti ja mietti, etta miten se kerkiaa nyt kaiken jarjestamaan, kun kohta kuolee pois.

No, seuraavana maanantaina anoppi sitten soitti laakarille ja laakari kerto, etta olis vaan halunnut onnitella niista tuloksista, anoppi on terve kuin pukki!
 
Kuvilla ei ole mitaan tekemista anopin kanssa, niissa on nyt taas vaan sita varimaailmaa, mita haluaisin tanne lisaa. Mulla on nyt rauhassa hautumassa paassa uudet suunnitelmat ja olen aika innoissani. Mutta en ole enaa karsimaton kuten ennen aina olin, nyt voin ihan rauhassa odotella ja nauttia keskella keskeneraisyyttakin. Haaveillahan silti voi ja pitaakin. ;)
 ***
The Finnish text is not important, just some stupid gossips of my family. Images have nothing to do with that, I'm just dreaming of the new colors, I will start to re-decorate next month, the colors of the photos are the colors I wanted to have more. But I'm waiting patiently, just dreaming...;)