Tuesday, September 28, 2010

Positiivisuuteni salaisuus? ~ The secret of my positivity?



Tatahan on jo jotkut osanneet epaillakin. Kuulen aika usein, etta katselen maailmaa vaaleanpunaisten lasien lapi...no on kylla tosin muutaman kerran vaitetty, etta kayttaisin sinivalkoisialaseja, mutta tassa se totuus nyt on, 20 paria vaaleanpunaisia laseja. Ja kun ne on viela vaaleanpunaisessa repussa ja paivan asuna vaaleanpunainen royhelopaita ja neule (no ei oo oikeesti ainakaan taman paivan asu, taalla lampotila kieppuu 40 C molemmin puolin), niin ei kai ole ihme, jos mieli on kevyt ja huoleton. ;)

Vaaleanpunaista pidetaan herkkana ja tyttomaisena varina. Jopa halpana ja halveksittuna liiallisen siirappisuuden ja kepeyden takia. Miesten, poikien ja aikuisten naisten paalla pinkkia saatetaan pitaa arveluttavana. Mita? Onko siella nyt joku, joka ajattelee noin? Etta pinkkia saa kayttaa vain pikku tytot?

Ma olen yli 30 vuoden ajan tehnyt toita varien kanssa ja olen huomannut, etta usein ihmiset, jotka suhtautuvat pinkkiin erityisen negatiivisesti, ovat ihmisia, jotka ei oikein pida muutenkaan positiivisista asioista.

Tassa linkki pinkit linkit-blogille, siella voi kayda testaamassa omaa suhtautumista pinkkiin ja positiivisuuteen.;)

***
Secret of my positivity? I've heard quite many times, that I look things trough pink glasses. If you have 20 pairs of pink sun glasses in pink back bag and wear pink ruffle skirt with pink cardigan, it's no wonder if your mind is light and easy-going.

Pink is delicate and girlish color. Some find it even cheap and too sugary. If men, boys or elderly women use pink, that might be a little bit dubious. What? Is there somebody who thinks like that?

I've worked with colors over 30 years and noticed that usually people who have very negative thoughts about pink, are people who also otherwise despise positive things.