Monday, September 6, 2010

Punainen kummitus on taltutettu

Kun sisustaa rempseilla vareilla, niin vaarana tietysti on, etta tilasta tulee liian sekava ja ahdistava. Siksi onkin tarkeaa tasapainottaa varit oikein. Mulla oli pieni ongelma ton keittion suhteen. Siella kummitteli nurkassa taysin sopimattomasti punainen mikroaaltouuni. Mutta koska se on toimiva, niin ei me sita millaan hennottu vaihtaakkaan. Joten tarvittiin toisenlainen trikki. Nurkkaukseen piti saada lisaa punaista. Loysinkin tanaan sattumalta alennusmyynnista kaksi taydellista tasapainottajaa. Iso punainen jauhopurkki menee ylos kaapin paalle. Ja ruusuinen muki pyorii sitten siella taalla. Mikron vari nayttaa nyt ihan harkitulta.

Toinen osa samasta huonetilasta on olohuone nurkkaus, jossa hallitsevana on pinkki seina. Sinne puolestaan tarvitaan aina hiukan turkoosia ja limea yhdistamaan noi kaksi tilaa harmooniseksi kokonaisuudeksi. En tieda, miten noi varit ja tunnelma valittyy naiden kuvien valityksella, mutta luonnossa molemmat nurkkaukset nayttaa tasapainoisilta ja rauhallisilta.

Kukat ja maljakot mulla pyorii jatkuvasti taalla sinne tanne. Voin samankin paivan aikana siirtaa niita useaan otteeseen. Talvemmalla taas pyorittelen kynttila-asetelmia paikasta toiseen. 

Ai niin, Robert on nyt taalla ja tuntuu niin ihanan kotoisalta. Olen niin iloinen, etta laheisyys molempiin lapsiin on sailynyt tasta pitkasta valimatkasta huolimatta. :)

Edit. Unohdin mainita, etta tanaan vietetaan Labor Day:ta, kansallista juhlapaivaa. Ja me juhlistetaan sita perinteiseen tapaan grillaamalla. Ilta on jo hamartynyt, grillissa tirisee pihvit, otettiin napsut salmiakkikossua ja tasta lahtee kiva ilta. Olen niin onnellinen. :)