Wednesday, September 15, 2010

Tahan on taas tultu.....

No niin, tahan on taas tultu, eli pieni tiedotus blogiuudistuksista! :D

Tuolla jossain aikasemmin jo pohdin taman blogin funktiota, se kun on ollut pahasti hukassa, siis multa itseltani hukassa. Mutta en viitsinyt asiaa sen kummemmin ajatella, tiesin, etta ongelman ratkasu putkahtaa itsestaan esille. No se tapahtu asken suihkussa. Aivan selkeesti tiesin, etta tama blogi tulee tasta lahin keskittymaan vaan ja ainoastaan nakyviin asioihin, eli kaiken maailman henkinenkasvu ja muu hopina tulee siirtymaan takas sinne mista se tanne ankes, eli Kyynelkanavaan (en nyt laita viela linkkia, koska uudistan sita ensin, mutta tulen kylla taalla kertomaan, kun se on valmis).

Eli taman blogin funktio on palautettu takaisin alkuperaiseen, eli tarkoitus on taalla kertoa kuvin ja sanoin elamastani Los Angelesissa. Ja siihen sitten kuuluu kaikki amerikkalaisen elamanmenon ihmettelysta aina kynsilakkani variin. Paapaino kai kuitenkin sisustuksessa, eli kotiani taalla esittelen entiseen tapaan. Ja luvassa onkin jalleen uusi remppa...

Aioin hiukan siivoskella tata blogia, eli kayn lapi vanhoja juttuja, lyhentelen, poistan tms. Ja yritan saada laitettua myos vihdoin tunnisteet. Ja jatkossa koitan myos kirjoitella ehka hiukan enemman myos englanniksikin.

Naurakaa vaan, tallanen ma olen, rakastan logiikkaa (omaani) ja jarjestysta. Mutta jotenkin kaytannossa kay aina niin, etta kaikki menee taysin sekaisin ja riistaytyy hallinnasta. Kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti.