Saturday, September 4, 2010

Tasta ei voi enaa ehka tylsemmaksi menna....

No sainpahan vihdoin aikaseksi jotain muutakin kuin koristeiden jarjestelya. Eli vaatekaappi on nyt kutakuinkin kunnossa. Ja tasta nyt nakee, etta mulla ei ole jarjestelyssa muuta logiikkaa kuin varit. Kirjatkin on jarjestelty samalla metodilla.

Meilla on aika pienet sailytystilat, yksi iso vaatekaappi, joka me jaetaan Robin kanssa ja siella sailytetaan myos liinavaatteet yms. Jotta sen pienen tilan kanssa parjais, niin se pitaa aina silloin talloin siivota perusteellisesti. Ma sailytan sellaisia vaatteita, joita kaytan tosi harvoin, noissa Ikean muovisissa laatikoissa. Suurin osa vaatteista onkin niissa. Mulla on aika pieni se vaatevarasto, jota tosiaan ihan paivittain kaytan. Ja koitan pitaakin se pienena, koska maaraansa enempaa meidan kaappiin ei mahdu. Autotalliin sitten kiikutetaan sellaiset vaatteet, joita tuskin koskaan enaa kaytetaan. Ne vois kylla vieda samantien kierratykseen, mutta ei vaan olla saatu sellaista viela aikaseksi.

Huomena on viela ohjelmassa keittionkaappien ja jaakaapin siivous, mainitse noi nyt julkisesti, etten huijaa ja jata niita valiin.

No taas on taas siivousjuttua. Mua ihan naurattaa, enhan ma oo taalla paljon muusta viime aikoina puhunutkaan. Niin, enhan ma oikeastaan ole paljon muuta tehnytkaan. Paitsi siis istunut tassa koneella. Tosin teen kylla tassa samalla toitakin, ettei taa nyt ihan pelkkaa huvitusta ole. Vaikka toisaalta nautin niin paljon tyostani, etta huviltahan se enemman tuntuu, kuin oikealta duunilta. Joten ei kovin korkealentoista taa mun arkielama ole.

Mulla alkaa olla perhosia vatsassa. Juttelin juuri mesengerissa Sirpu, Kaapon ja Robertin kanssa. Robert on lahdossa aamulla varhain (Suomen aikaan) junalla Helsinkiin,  Helsinki_Vantaalta lento lahtee puolenpaivan aikaan, valilasku Pariisissa ja koneen pitas sitten olla taalla huomen illalla klo 11.15 pm paikallista aikaa.

PS. Ma innostun aina huomattavasti paremmin tekeen jonkun homman taalla kotona, jos ajattelen, etta hei, mahan voin ottaa sita kuvan ja nayttaa sitten blogilla. Sain ton vaatekaapinkin jarjestykseen ihan silla motivaatiolla, etta voin sitten teille nayttaa siisteja pinoja. Toivottavasti en kyllastyta teita nailla tylsilla jutuilla taysin pois taalta.;)