Saturday, October 16, 2010

Mielikuvia




Luulin jo saaneeni pahimman ohi, eli remontin kutakuinkin valmiiksi, mutta ruokahalu kasvaa syodessa. Nyt menee sitten kaikki muukin aikalailla uusiksi. Verhot, tyynyt ym. tekstiilit menee uusiksi, enka nyt halua enaa tyytya mihinkaan valmiisiin, vaan haluan ommella mahdollisimman paljon itse. Mulla on kasa kankaita ja sita sun palloa ja pompulaa levallaan pitkin kamppaa. Ompelukoneen saan ens viikolla.

Joten tassa nyt vaan muutama kuva, etta saa jotain esimakua siita mita taalla tapahtuu. Kiva jos jaksatte olla kiinnostuneita, on paljon mukavampaa, kun saa jakaa innostusta. Tosin Rob on ollut nyt myos tosi innolla mukana suunnittelemassa ja valitsemassa. Varit on talla kertaa niin nappiin meidan molempien makuun.

***

I already thought, that I've almost finished my remodeling, but no! Now I wanted to change all textiles, but this time I don't want to buy anything ready made, I want to sew them of my own. Next week I will get a sewing machine.  But here is now a couple of photos to share with you. I'm so happy with the colors.