Tuesday, November 9, 2010

Hääpäivä ~ Anniversary



Meilla on tanaan 3 vuotis haapaiva. Ma oon aamusta asti ollut ihan tapinoissani. Tuntuu melkein kuin olisin menossa ekoille treffeille, niin innolla odotan iltaa. Ja kun kerran tuli tukkakin pestya  ja laitoin viela meikkiakin, niin ajattelin, etta nappaan tassa nyt samalla muutaman kuvan itsestani...ihan vaan sellasia luonnnollisia, kuin vahingossa otettuja kuvia...no joo...ehka niissa nyt hiukan huomaa poseerausta. ;)

Kaivan tahan nyt myos muistojen arkistoista yhden kuvan, se ei oo ihan meidan haapaivalta, mutta aika liki. Me ei vietetty mitaan varsinaisia haita, joten haakuviakaan ei ole. Tanaan ajateltiin, etta koitetaan ottaa ehka muutama kuva...mutta jos siita tulee samanlainen show kun mulla oli taalla tanaan omakuvien kanssa, niin en lupaa kylla viela etukateen, etta naytan taman iltaiset kuvat julkisesti. ;)


***
We have our 3 year anniversary today. I'm excited like a teenage girl. And since I washed my hair and put make up, I thought I'll take some photos too. I tried to look natural, like somebody else has taken the photos...well...I didn't quite succeeded with that. Here is also a photo, taken 3 years ago, quite close to our wedding day.