Saturday, November 6, 2010

Harmaata hopotysta ~ Grayish drivel





Harmaata, harmaata ja lisaa harmaata. Vaatteissa mulla on harmaa ollut lempparina jo pitkaan. Yla kuvassa mun suosikki paivan asu, joka luultavasti tulee olemaan mun paivan asu joka paiva talvikaudella. Eilen se taydenty tolla DKNY-bleiserilla, joka loyty alle $10 kirppikselta. Pari viikkoa sitten loyty maailman mukavimmat Combat-bootsit $22 Ross:in outlet storesta.

Ja en voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka rakastan nyt harmaata myos sisustuksessa. Harmaiden verhojen paalla liehuu harmaasta t-paidasta revitty royhelo. Viritelma on viela hiukan kesken erainen, mutta nayttaa hyvalta. Joten sita kehittelen lisaa.  Alakuvassa nakyva pompula on samojen verhojen alaosasta. Pompuloiden kiinnityskin on viela vaiheessa. Mutta eikohan tosta jotain kivaa synny.

No taa oli tallanen hiukan sekava ja harmaa hopotys, mutta olen vaan niin iloinen kaikista noista hankinnoista ja virityksista. Nyt pitaa menna jatkaan pienta askartelua.


***

It's obvious, I love gray. It has been my favorite clothing color for long. I found DKNY jacket under $10 from thrift store and the most comfortable combat boots ever I found from Ross just for $22.

And just a peek to my new curtain ideas, nothing ready yet.