Tuesday, November 23, 2010

Mummon nelioita ja -suunnitelmia

Kuvat on olleet viime aikoina aika harmaita, mutta ei varit sentaan mun elamasta ole mihinkaan kadonneet.
Bird of Paradise puskat alkaa tunkea taas kukkaa. Ensimmaisen kukka, jonka meidan puskassa nain,  oli puhjennut 3 vuotta sitten juuri meidan haapaivan aamuna. Siksi tuosta kukasta on tullut mulle tosi rakas.
Kaivoin  myos esille varikaat langat.

Mun torkkupeittoprojekti edistyy patkittain. Valmiina on nyt noin 100 isoaidinneliota, 200 lisaa, niin peitto on valmis. Voi olla, etta tosta tulee kylla ikuisuus projekti, koska valilla on kiva tehda jotain muutakin.
Viime kevaana neuloin ton kaulahuivin, nyt silla on vihdoin kayttoa.

Paivalampotilat kieppuu talla viikolla 15-20 C valilla. Enimmakseen on aurinkoisita, mutta pienia sadekuurojakin on luvattu. Se on taalla aina ilo uutinen.

Mulla olis nyt tosi himo tehda kasitoita, mutta mulla on aina taa joulunalusaika kiireista aikaa toiden suhteen. Paivisin vaannan kollaasiarkkeja ja muita kuvia. Onneksi iltaisin voi sitten rentoutua kasitoiden parissa. Syyhyttais myos niin kaivaa uusi ompelukoneeni esille, mutta musta tuntuu, etta antaudun ompeluhommille uudelleen vasta joulun jalkeen.

Ny mummona toivoisin kylla loytavani sen verran aikaa, etta saisin kudottua villasukkia pukinkonttiin. Sehan on perinteista mummojen puuhaa. Itse sain lapsena ainakin yhden pehmean paketin jouluna, eihan se silloin ollut se eka paketti, jonka aukaisi. Mutta nain vanhempana mielta lammittaa ajatus, etta aina sai kayttaa oman mummon kutomia villasukkia. :)