Sunday, January 9, 2011

Hassu kysymys




Mulla on ollut hiukan työkiireitä, sillain mukavassa mielessä, ei stressiä, mutta uusia mielenkiintoisia haasteita. Luvassa on aika isojakin uusia projekteja. Mutta kerron niistä ehkä myöhemmin lisää.

Mulla tuli vaan yks kysymys mieleen, en tiedä, oon saattanut sitä täällä ennenkin kysyä, mutta kun en muista, niin kysyn nyt kuitenkin. Mä joskus luin jotain, mutta en muista mitä, mutta siinä oli sellainen kysymys, että mitä teet jos ovikello soi yllättäen, katsotko peiliin ja koitat kohentaa ulkonäköäsi vai alatko kiireessä siivota paikkoja kuntoon?

Mä yritän aina pikaisesti hiukan siivota, enkä yleensä huomaa katsoa peiliin ollenkaan. Eli saatan avata oven yöpaidassa, tukka sekaisena ja meikit pitkin naamaa, jos nyt edes on meikkejä. Tänään taas kävi niin, kun anoppi pyörähti yllättäen. Sen jälkeen vilkasin peiliin ja voi kauhistus. Ja jos paikat ei oo ihan tip top, niin mulla on kamala selittelyn tarve, että just olin aloittamassa suursiivousta tai muuta yhtä typerää.

Eli kumpi tuntuu tärkeämmältä, se miltä itse näyttää vai miltä koti näyttää? Siinä tekstissä, jossa toi kysymys oli, luonnehdittiinkin hiukan sitä, mitä tosta voi ihmisestä päätellä, mutta en muista siitäkään mitään. Mitähän siitä vois päätellä?