Sunday, June 24, 2012

yeLLow + edit.

The Collage Obsession Challenge for this week is yellow. More yellow stuff here.

***

Edit. I just had to add two photos, which I just took. They fit so perfectly with the colors of the collage.



Tällä viikolla oli taas mun vuoro valita Kollaasi Opsessionin haaste, en nyt jaksanut käyttää paljoakaan mielikuvitusta, joten valitsin saman teeman kuin on värikollaaseissa. Eli keltainen. Lisäsin vielä pari kuvaa, jotka juuri otin, ne sopii niin nappiin tuohon kollaasiin. Aurinko oli jo laskemassa, mun piti oikeastaan kuvata värikollaasia varten, mutta jätänkin sen nyt aamuun.



Oli mulla toinenkin syy, mielikuvituksen puutteen lisäksi. Mä jotenkin haluaisin "teemoitella" postaukset esim. värien tai jonkun muun aiheen mukaan, musta olis kiva, jos ne sillain liukuis jatkumona. Koitan nyt kuitenkin olla tekemättä tästä itselleni mitään opsessiota.

Mulla on kyllä taipumusta tuollaisiin visuaalisiin opsessioihin. Värien ja muotojen pitää olla sopusoinnussa keskenään. Ja ihan sama pätee täällä blogilla, mua hämää jos edellisen postauksen kuvat ei soinnu mukavasti uuteen postaukseen. Mutta tämä kyllä onneksi koskee vain tätä omaa blogia, luojan kiitos mua ei sentään häiritse moinen disharmonia missään muilla blogeilla.