Wednesday, April 23, 2008

Huomenta ja Hyvaa Iltaa


Photo by Itkupilli

Meilla on 10 tunnin aikaero sinne Suomeen eli pahasti jaljessa laahataan. Teilla on siella jo melkein paiva pulkassa, mutta mina herasin vasta noin tunti sitten ja tein pikku kierroksen puutarhassa. Kavin nyppimassa kuihtuneet kukkaset ja samalla kerasin nama ihanuudet, jotka pian asettelen sinne tanne kotia piristamaan.

Mutta oikeastaan piristyin jo todella, kun avasin taman blogini. Taalla on kaynyt paljon vieraita, varsinkin sielta rakkaasta koto Suomesta! :))

Kertokaa keita te olette, musta on ihana lukea ja kirjoitella suomenkielta. Ma en kuule tai puhu sita taalla juuri ollenkaan. Joten jokainen komentti on mulle kuin enkelten laulua, varsinkin jos se tulee suomenkielella. :))

******

I write quite much in Finnish, cause the most of the visitors of my blog come from my beautiful home country Finland. But I'm happy to see here also people from all over the world. Tell me who you are. You make my day. :))

*****

Edit

Kukat on aseteltu "maljakoihin". Ne odottaa ekaks ulkona, etta saan siivottua. Sitten on mukava etsia niille sopiva paikka. :))