Wednesday, July 16, 2008

6 asiaa joista pidän, erityisesti tänään

Liivian talossa ja Cherry Blossomilla oli tällänen hauska kuvasarja, 6 asiaa, joista pidän tänään.

1. Ameriikkalainen arkkitehtuuri, hiukan vanhammat rakennukset kiehtoo enemmänkuin uudet. Arkkitehtuuri on tietty ollut mulle aina läheinen ja rakas harrastus (siitä piti tulla ammatti, mutta vaihtuikin harrastukseksi). Los Angelesissa kyllä riittää paljon katseltavaa ja kuvattavaa.

2. Sisustusputiikit on aina sydäntä lähellä, entisenä putiikin pitäjänä ei tästä harrastuksesta koskaan pääse. Tällä hetkellä sisustuksessa kiehtoo erityisesti Intia ja Lähi-itä, no ne nyt kiehtoo mua aina, mutta myöskin tänään.

3. Mallinuket on mulle intohimo, yhden omistin itsekin, tosi kauniin. Tällä hetkellä olen ihan innoissani, koska täältä löytyy niin eri aikakausien mallinukkeja. Vanhemmat vintage nuket tietty on aina niitä ihanimpia.

4. Katutaide, se on tietty mulla kesto suosikki, täällä Los Angelesissa on uskomattomat määrät kiehtovia graffiteja ja postereita. Mielestäni ne kuuluvat yhtenä osana urbaaniin katukuvaan. Katumuoti, jota myös mielelläni seurailen, kuuluu myös läheisesti tähän sarjaan.

5. Kiiltonahkanilkkurit, tässä kaksi suosikkiani, mitä enemmän olen näitä popoja katsellut, sitä hämmästyneempi olen, etten heti rynnännyt ostamaan. Nyt en kyllä ole ihan varma kummat noista ottaisin. Ja voihan huomena tietty "kävellä" vastaan vielä makeemmat. Valikoimia täällä kyllä riittää.

6. Oma puutarha ja siellä erityisesti eksoottiset kasvit, sellaiset joita ei Suomalaisissa puutarhoissa tavata. Tämä kaktus on ilahduttanut meitä useilla kukinnoilla, sitruunapuussa on hedelmät jo aika isoja, sen lisäksi takapihalla on huikeassa kasvussa maissi ja vesimelooni.