Thursday, July 31, 2008

Puutarha unelmia





Samalla kun ollaan tehty pikku retkiä Los Angelesin alueella, ollaan katseltu myös jotain ideoita omaan puutarhaan. Toisaalta ollaan hiukan kahden vaiheilla, että viitsitäänkö mitään suurempia tehdä talolle ja puutarhalle, koska suunnitelmissa on muuttaa Suomeen. Mutta toisaalta tää talo jää tänne meille ikäänkuin Kalifornian "kesämökiksi", joten tietysti vois jotain tehdäkin.

Me ollaan mietitty talon väriä, tällä hetkellä mua viehättää turkoosinsininen, toisaalta vaaleanpunainenkin vois olla ihan suloinen. Suihkulähde on myöskin haaveena ja jokunen patsas. Ja myös ruukkukasvit olis kivoja.

Täällä on niin valtavan kuuma ja kuivaa, että ei kuitenkaan kannata laittaa liikaa sellasta kasvillisuutta, jotka kaipaa runsaasti kosteutta. Ennen pitkää täällä on uhkaamassa aika paha vesipula, joten senkin takia olisi järkevä suunnitella puutarha mahdollisimman vähän kastelua vaativaksi.

Mutta tossa on muutama sellainen kuva, joiden tunnelma meitä viehättää. Saapa nähdä tehdäänkö mitään, vaan haaveillaanko vain.