Sunday, February 14, 2010

Keskeneraista ~ Unfinished

Remontti jatkuu, kylppari on saanut ekan maali "pesun", mutta kaipaa viela toisen kasittely kerroksen. Vari on ihana ja raikas. Turkoosi on niin herkullinen tausta lahes kaikille vareilla. Olkkarinurkkaus nayttaa myos tosi ihanalta ja tunnelmalliselta. Eli olen suurin piirtein saanut valmiiksi sen, mita pitikin tehda....mutta...mutta...kun nyt leikkiin ryhdyttiin, niin Rob sai mut houkuteltua maalaamaan samalla koko kampan uusiksi. Eli tarvittiin viela kaksi uutta maalipurkkia. En kerro viela muuta kuin, etta maalisavyjen nimet ovat California Dreaming ja Ocean Tropic ja alla olevat varimuunnokset kuvista antaa myos vinkkia.

Hyvaa ystavan paivaa kaikille taalta remontin keskelta. Tanaan on myos Robin synttarit, mutta juhlat siirtyy nyt muutamalla paivalla remontin takia.

***

I just love the new colors, turquoise in bath room is so delightful and fresh. And the pink in living room is so ful of feeling. The redecoration would be pretty much done...except my hubby persuaded me to paint the rest of the walls...I don't tell about those colors yet, except that the name of the colors are California Dreaming and Ocean Tropic. And the images with altered colors (below) give also a hint.

Happy Valentines day!