Thursday, March 25, 2010

Mun lemppari - My favorite

Mustan talven jalkeen on ihanaa kun tulee varikas kevat. Taalla on tietty musta talvi, kun lumesta ei ole tietoakaan, mutta mulla itsellani talvi on yleensa synkkien varien aikaa, vaatteet ja asusteet on eninmakseen mustia. Mutta kesaa kohden mentaessa alan kaipaamaan vareja. Kattaukseen loytyi kivoja kevat vareja China Townista.

Nyt on siis kaivettu kesavaatteet esille, vaikkakin lampotilat on hetkeksi tippuneet 20 C tienoille (taalla sita pidetaan kylmana). Loppuviikoksi on kylla taas ennustettu lamposempia keleja, joten ehka voin pukea jo suosikki toppini, joka  on toi turkoosivihrea paljettikukkatoppi pinon paallimmaisena.

Tosin, kun pengoin vaatekaappiani, huomasin, etta siella on yhta sun toista turhaa, joko liian pienia tai isoja vaatteita. Meilla on pienet tilat enka halua mitaan turhaa sailytettavaa, joten mietin, etta voisin laittaa ehka kirpparin tanne blogilleni, jos joku vaikka loytais jotain mieleista ja oikean kokoista omaan vaatekaappiinsa. Ja jatkuvasti tekee mieli luuhata kirppiksilla ja second hand shopeissa, joten aina on jostakin luovuttava, jos ostaa uutta. Yritan selvitella ensin noita postimaksuja sinne Suomeen ja katson sitten onko mitaan jarkea alkaa kaupitella taalta mitaan sinne Suomeen asti.

Jos jollain on jotain tietoa noista postimaksuista, niin kerro. Ma olen lahetellyt vaan tosi isoja paketteja sinne Suomeen, joten ei tieda paljonko pikku pakettien lahettaminen tulisi maksamaan.