Tuesday, March 9, 2010

Tervetuloa tutustumaan tyopaikkaani ~ Welcome to my working place

Meidan koti on todella pieni, ei oikeastaan edes oikea talo, vaan Robin vanhempien vierastalo. Tilaa on vahan, mutta ollaan mieluummin yritetty tehda tasta toimiva ja viihtyisa, kuin etta tuhlaisimme nyt aikaa ja rahaa isompaan taloon. Sen aika on sitten tulevaisuudessa Suomessa.

Vaikka tyotilani ei ehka ole mikaan ihanteellisin, sehan on vain nurkkaus makkarissa, niin se tyo, jota talla hetkella teen, on minulle taydellinen, suorastaan unelmien tayttymys. Olen tietty ennenkin tehnyt omia hommia, mutta nyt tuntuu, etta vihdoin kaikki palaset ovat loksahtaneet kohdilleen. Nautin tyostani tosi paljon ja aikaa jaa viela mukavasti kaikkeen muuhunkin.

Mulla onkin nyt taas alkanut sormia syyhyttaa tehda jotain "oikeasti", varsinaisen tyoni teen taysin digitaalisesti ja asiakkaillekin kaikki menee digitaalisessa muodossa. Mulla on kasa lankoja odottelemassa ja yhta sun toista askartelumateriaalia. Tulette varmaan jatkossa taas nakemaan katteni tuotoksia.

***
Our home is very small, not even a real home, this is Rob's parents guest house. Instead of buying a bigger house, we've tried to make this cozy and functional. Our dream house in future is in Finland.

I do all my work digitally. But now I have a itch to do something "real". You might see in the future some of my creations.