Friday, April 9, 2010

Kauniisti rupsahtanut

Otsikko viittaa tuohon ruusuun.

Ma en ole koskaan pystynyt olemaan kovin maaratietoinen tai paattavainen missaan.  Itsekidutus ja pidattyvaisyys ei ole olleet mun juttuja. Ennen mulla oli taipumusta lihoa helposti, mutta laihduin myos helposti.

Mutta nyt vanhemmiten huomaan, etta liika kiloja kertyy helposti, mutta niista ei enaa tahdo paastakkaan eroon. Mitkaan ennen toimineet temput ei enaa tunnu tehoavan. Mulle on alkanut taalla Kaliforniassa kertya salakavalasti liika kiloja. Niista on nyt aika paasta eroon.

Mulla on aina ollut tietoa terveellisista elamantavoista ja olen noudattanut niita jossain maarin, mutta lepsulla luonteella myos sorrun usein kiusauksiin. Nyt olen kuitenkin paattanyt, etta nyt on aika muuttaa asennetta tassa asiassa. Olen aina ajatellut, etta PITAISI elaa terveellisemmin, nyt kaannan tuon ajatuksen mielessani niin, etta HALUAN elaa terveellisemmin.

Eilen aloitin tuon kasviproteiini dieetin ja jo tana aamuja tuntui ihanalta, kuonaa poistui suolistosta allistyttavat maarat ja olo tuntui sen jalkeen uskomattoman kevyelta. Tuon dieetin tarkoituksenahan on ennen kaikkea puhdistaa ja vahvistaa elimistoa niin, etta sen luonnollinen tehokkaampi rasvanpolttokyky palautuisi. Mutta siita taas lisaa myohemmin.