Saturday, April 10, 2010

Lupa onnistua?

Ma olen ihan intona taman uuden dieetin kanssa. Kokemukset kahden paivan jalkeen on jo rohkaisevat. Ja aion sailyttaakkin taman innon ja haluan uskoa taysilla, etta nyt onnistun!

Positiivisen ajattelun avulla saa kehoon uutta puhtia, se auttaa tsemppaamaan reippaammin ja lisaa kierroksia myos aineenvaihduntaan. Pelkka ruokavalion muutos tai liikunta ei valttamatta tuota tulosta riittavan nopeasti, pitaakseen motivaation ylla, joten itsensa tsemppaamisella ja uskolla omaan onnistumiseen, voi todellakin merkittavasti parantaa tulosta.

Eilen join ensikisi kupin lattea, mutta nyt teen sen soijamaitoon (kasviproteiinidieetin aikana valtetaan kaikkia elainproteiineja). Aamiaiseksi, tai oikeastaan brunchiksi valmistin mantelimaito-banaani smoothien. Myohaiseksi lounaaksi pilkoin ananas/kookomaitomehuun paarynaa ja mangoa. Lisaksi sitten viela soijaproteiinijauhetta, phyllium husk jauhetta ja pellavansiemen oljya. Illalliseksi hoyrytin ruusukaaleja, paalle hiukan oliivioljya ja rouhittua merisuolaa ja mustaa pippuria.

Ma olisin parjannyt ihan hyvin jo naillakin, nalkaa ei oikeastaan ollut koko paivana. Illalla sorruin kuitenkin hiukan napostelemaan pita-snackseja ja viela myohaan illalla jouduin suuren kiusauksen kouriin ja soin pikku hampurilaisen. Niiden sijaan olis voinut tehda viela kolmannen smoothien, mutta joku piru istuin olkapaalla ja houkutteli niin ovelasti, etta en jaksanut vastustella.

Mutta kaiken kaikkiaan kokeilu on siis onnistunut yli suurten odotuksienikin. Aamulla jalleen suolisto tyhjeni kuin junan vessa. Jaloista on kadonnut kolotus ja olo tuntuu tosi reippaalta. Taidetaan pitaa tanaan kunnon siivouspaiva. Eilen meille tuli uusi sanky, ja se innostamana pitaa hiukan somistella makkaria.