Sunday, April 11, 2010

True Religion ~ uusin ihastukseni

Ma olen jo pitkaan haaveillut uudesta tuoksusta, mutta en ole tottunut tuoksuja itse ostelemaan, koska niita on tullut lahjaksi sen verran usein.

Eilen oltiin Robin kanssa Macy'silla lakana ostoksilla, mutta silmiini sattui tuo ihana pullo. Oli pakko menna lahemmaksi katsomaan ja ihastuin entista enemman. Hajuvesissa mulle kaunis pullo on melkein yhta tarkea kuin tuoksu itse. Mutta parasta tietysti on jos seka pullo etta tuoksu on molemmat ihanat. Nuuhkaisin tuoksua ja voi taivas, ihana!!! Suihkasin hiukan tuksua ja kysyin, mita Rob tykkaa. Ja Rob oli tuoksusta suorastaan hurmaantunut, kaveli heti kassalle ja olinkin taas saanut uuden tuoksu lahjan. Uusi tuoksuni on nyt True Religionin ~ True Religion.

Mutta toi tuoksu oli mulle ihan uusi tuttavuus. Kotiin paastyamme googletinkin heti jotain tietoa siita. Sielta loytyikin tallainen ihana kuvaus:

The concept of this edition is 'fragrance for all senses', perfect for daily and evening use, leaving clean and refreshing accords by traveling through this fragrant composition.
It was created of aromas which introduce clear waves of luminous and fresh fruit, adding floral harmony of bitter-sweet nuances of pear blossom, with a finish of hot wood and sensual musk fondling your skin. Top notes include: apple, red currant, violet leaves, mandarin and bergamot. Heart: amarylis,freesia, plum. Base notes: Hinoki, amber, cedar. The nose behind this fragrance is Rodrigo Flores-Roux.

Ma oli pakko laittaa toi pullo sangyn viereen ja tuijottelin sita siina koko illan. Pullo tulee varmaan vilahtelemaan kuvissani jatkossakin, olen siihen niin ihastunut. Ja rakastan kylla tata ihanaa tuoksuakin. *nuuhkii*. :))