Sunday, April 25, 2010

Valoilmioita

Oli hiukan ihan pakko nyt leikkia kielikuvilla, eli laittaa pari "taiteellista" valoilmiota tuohon aluksi. Mutta perjantai-iltana taalla LA:ssa kylla muut valoilmiot himmeni Ville Valon rinnalla. HIM:in keikka legendaarisessa Wiltern-teatterissa oli loppuunmyyty.

Yleison pukeutumisesta jo kylla huomasi, etta Wiltern oli taynna HIM-faneja. Vessajonossa juttelin yhden naisen kanssa, jolla oli paalla t-paita, jossa luki Aikuisten Lelukauppa, Helsinki. Kysyin hanelta, etta onko han kaynyt Helsingissa. Ei kuulemma ollut, oli tilannut teepin netista, sitten han selitti mulle mita teksti tarkoittaa englanniksi, juteltiin siis englanninkielella, mutta kun kerroin hanelle, etta olen asunut Helsingissa, niin nainen sanoikin yllattaen tervetuloa. Ma vastasin siihen hiukan yllattyneena, etta  kiitos. Nainen oli ihan innoissaan ja kertoi mulle, etta kiitoshan on the formal way of say thank you in Finnish. Ja etta hanen nimensa on Huhtikuu...hm...no sitten han jatkoi, etta nimi on siis April, mutta suomeksi April tarkoittaa huhtikuu. Tassa vaiheessa sain sitten kerrottua, etta olen suomalainen. Ilahdutin sitten hanta parilla suomenkielisella lauseella. Nainen halasi minua ja sanoi kiitos. Mun oli viela pakko kysya, etta miten han oli suomenkielta oppinut, han kertoi, etta halusi oppia, koska niin rakasti Ville Valoa. ;)

No selvasti han ei ollut ainoa, joka Ville Valoa Wilternissa rakasti. HIM rajaytti yleison ihan hurmokseen, yleiso lauloi, taputti ja kiljui koko konsertin alusta loppuun. Mina mukaan lukien. Mahtava konsertti. Sai kylla olla ylpea Suomi-poikien menestyksesta maailmalla. :D

PS. Parin viikon proteiinidieetti on ohi, tai oikeastaan starttipotku on ohi. Smoothieista on kuitenkin tullut nyt pysyva osa  ruokavaliotani, mutta siita taas lisaa myohemmin.