Sunday, June 27, 2010

Mummola valmistautuu huippuvierailuun



Meilla oli taalla viikonloppuna oikein kunnon talkoot. Puutarhaa parturoitiin oikein olan takaa. Paljon saatiin aikaseksi, mutta kylla siella viela paljon tekemistakin on.

Tyttareni Sirpu on tulossa ens viikolla Lauri-miehensa ja Kaapo-poikansa, eli mun ekan lapsenlapseni, kanssa meille. Mummola pitaa nyt siis laittaa nopeasti kuntoon, etta Kaapon on kiva ja turvallista taapertaa taalla. Mutta mulle kay aina niin, etta kun mulla on jotain tiettya hommaa, niin alankin tehda jotain ihan muuta. Sen sijaan, etta olisin vaan jarjestellyt paikkoja, mun pitikin alkaa maalaamaan.

Pikkuhyllykko ja lokerikko seinalla sai uuden vaalean turkoosin maalin pintaansa. Olin maalannut ne viimeksi edellisen remontin yhteydessa ja ne oli jotenkin liian tummia nykyisiin vareihin. Ekaks koitin sijoittaa hyllyn keittioon, mutta se paatyi kuitenkin olkkarin tyotilaan. Siina on seina viela ilman tauluja, mulla kestaa aina pitkaan, ennen kuin alan niita ripustella, mutta nyt hylly ja lokerikko hiukan piristaa paljasta seinaa.

Hommaa siis riittaa viela pihalla ja taalla sisalla. Mutta ei hataa. Kylla taa tasta kuntoon tulee ja vieraita odotellaan jo niin innoissamme, etta ei meinata nahoissamme pysya. ;)

***
We are waiting my daughter, her husband and son to visit us next week. My grandson is 1 year old, so we must do some arrangements to make our home nice and save for him. But usually, when I have to do something, I end up to do something else. Now I painted the little selves. First I tried to place them into the kitchen, but they ended  up into the living rooms little workstation.