Thursday, June 17, 2010

Sekoilu jatkuu

Eihan se eilinen sekoilu nyt ihan siihen kahvipoydalle rajoittunut, ma kannoin osan tavaroista mun "studioon", eli isommalle poydalle takapihalle. Nuukahtaneiden hortensioiden ja patinoituneiden ovenkahvojen varit lumos mut taysin. Sekopaisena ryntasin hakemaan lisaa rekvisiittaa, talla kertaa kylpparista.

Mulla on kaks tollasta tukkapinnia, jotka haksahdin ostamaan mall:ista, siellahan on sellasia pikku kioskeja, joiden ohi ei tahdo millaan paasta kun myyjat tarttuu hihaan kiinni. Pinnien seurana on Bali Spa Crystal Deodorant, jonka olen ostanut ihan vapaaehtoisesti ja se onkin mukava luonnollinen deodorantti, ei sisalla alumiinia eika muitakaan haitallisia lisa-aineita.

Mun oli pakko kaivaa myos mukaan pari mineraalimeikkia, niiden savyt sopii niin taydellisesti asetelmaan.

Tekaisin vihrean Smoothien siina kiireisen kuvaussession aikana. Ja kuinka ollakkaan, sehan piti kanssa tunkea sinne asetelmaan. Eli siis smoothien kuuri jatkuu ja voi hyvin. Olen paasemassa nyt kuitenkin syvemmalle tuohon smoothie-maailmaan, Quinoaa!-blogilta loytyy hyva referaatti vihersmoothiesta. Ja Maijjan blogilta loytyy myos ihan oma osasto pirteloresepteja.

Olen todella tyytyvainen kuuriin, yleiskunto on selvasti parempi ja painokin tuntuu tippuvan pikku hiljaa. Ma huomaan, etta ma mulla on ollut selvasti puutosta hyvien rasvojen maarasta ruokavaliossa, vaikka oliviioljya kylla kaytan aika paljon. Nyt kun rasvoja  tulee smoothien ansiosta nautittua  enemman (lisaan aina smoothiehin pellavansiemenoljya ja aion nyt hankkia myos kookosoljya), niin huomaan kuinka hyvaa se on tehnyt varsinkin iholle ja hiuksille. Ja yllatys yllatys, noiden hyvien rasvojen ansiosta mun liialliseen rasvaisuuteen taipuvaisen ihon ja hiusten rasvoittuvuus on vahentynyt. Eli kuuri on toiminut siinakin tasapainoittavasti. Quinoaa!-blogilta loytyy hyva referaatti myos rasvojen tarkeydesta.