Friday, September 3, 2010

...ehka hiukan lisaa pinkkia...



No juu, tallanen ma oon. Kun pitais saada jotain aikaseks, niin ma alankin hiomaan yksityiskohtia. Ma olen vielakin noiden liljojen lumoissa, toi muovi muki, jossa noi nyt torrottaa, oli yon yli kylpparia somistamassa, mutta nyt aamusella kiikutinkin ne omalle yopoydalle. Ja huomasin, etta pinkkiahan ma siihen lisaa just tarvitsinkin.

Kuvissa nakyy taas vaan pieni kaistale, selitys siihen on se, etta molemmin puolin on roykkioita, jotka odottaa selvitysta. Jahka ma nyt viela pari tuntia askartelen ton pinkin kulmauksen kanssa, niin saan ehka roykkiotkin raivattua. Kayks kellekkaan tallain? Ma juutun aina pieniin yksityiskohtiin.

Olen kirjoittanut haaveistani, siita, etta haluaisin olla lahempana perhettani ja ystaviani. Ja musta tuntuu, etta asiat ovat pikku hiljaa kehkeytymassa siihen suuntaan. Aina ei vain ennalta osaa arvata, miten asioiden pitaisi kehittya. Mutta kun ottaa mukaan karsivallisyyden, niin huomaa, etta pidemmalla aika valilla tapahtuu ihmeita. Niita ei vaan huomaa, jos karsimattomana tuskailee ja kyttaa tuloksia. Kun haaveiden siemenet on istutettu, niita ei pida kayda tonkimassa mullasta ylos, niiden pitaa antaa siella rauhassa muhia. Yksi kaunis paiva sielta sitten pilkottaakin jo jotain.

Niin, nukkuu Robkin tuossa makkarissa, joten ei se ihan kokonaisuudessaan ole noin hempean tyttomainen. Kunhan saadaan Robin nurkkaus siivottua, niin vilautan sitakin joskus.

***

I was suppose to clean the house, but I always tangle with details. I'm so love with those pink lilies, that I wanted more pink to my night stand. And I can only show you a little piece of the room, cause there are piles of clutter, which I first have to get rid of. But I will show more later...oh, and by the way, lovely Gypsy Purple had a post about me, again. I'm so very flattered.

Edit. Olen siirtynyt jo olkkarin puolelle, hiomaan tietty pinkkeja yksityiskohtia....ai niin, meinasin ihan unohtaa hehkuttaa, aivan pakko mainita, etta Gypsy Purple esitteli jo toistamiseen mun kuvia, olen tosi immarreltu, koska silla blogilla on aina niin ihania kuvia.
Edit 2. Ai niin viela, tatakin pitaa hehkuttaa. Tiia Ihmemaassakin esitteli mun taidetta blogillaan, siitakin olin hirmuisen otettu ja iloinen.