Tuesday, September 7, 2010

Jaarapaa taalla taas jahkailee...

No niin, varsinainen jahkailija taalla. Taalla taas mietin, etta pitaiskohan sittenkin maalata taas uusiks. Kun viimeksi valitsin varit, niin menin tyhma antamaan  miehelle kaks vaihtoehtoa, mista valita. Kysyin etta maalataanko tosi varillisiksi, vai laitetaanko harmaata ja ruskeaa? No, Rob vastas suoralta kadelta, etta varikasta tietysti.

Mutta en nyt paase mihinkaan siita, etta oma lempivarimaailmani on ainakin talla hetkella aikalailla se, mika noissa kuvissa nakyy. Taisin just samasta kirjoittaa muutama postaus taakse pain. Eli en ole nyt paassyt ainakaan viela yli tasta ajatuksesta, etta pistetaan kaikki taas jalleen kerran uusiksi.

No mulla on nyt tassa kuukausi hyvaa aikaa viela miettia, en ala remppaan nyt kuitenkaan kun Robert on taalla. Joten hautukoo nyt taa idea rauhassa. Lahinna kelaan tata nyt tassa itselleni, mutta saa toki muutkin kertoa mielipiteensa. Olen vaan kylla sellanen jaarapaa, etta jos saan jonkun idean mieleeni, niin mun paata on vaikea kaantaa.
***
I'm planning to re-paint the house again.... I love bright colors, but I also love more neutral colors. That's always my dilemma. I would love to paint the walls brown and gray, maybe some aqua, little bit soft pink.
I don't know. I have at least one month to think about this, I won't start any new projects while my son is visiting us. What do you think? Good idea?