Sunday, September 5, 2010

Nyt on syyta tuulettaa...

Eli tanaan tuleetan seka kuvaannollisesti etta kirjaimellisesti. Paikat on putskliin. Ja, en pelkastaan siivonnut keittion kaappeja, vaan tadaa! maalasin ne myos! Taa on kanssa mulle aika tyypillista, eli jos johonkin hommaan ryhdyn, niin innostukin sitten oikein kunnolla. Toi meidan keittionurkkaus on muuttunut nyt jo aika paljon viime kevaan jalkeen. Taalla on siita muutama kuva. Me ollaan  kylla suunniteltu uusia koko keittionurkkaus, mutta ei viela olla oikein varmoja, paljonko halutaan siihen sijottaa. Joten ajattelin, etta kivempi tuota nurkkausta on katsella, jos on sentaan vahan mieluisamman nakoinen.

Nyt on kaikki valmista Robertin tulla. Kukatkin maljakoissa, joten nyt voin sitten loppupaivan
tepastella ja nauttia puhtaasta ja siistista kodista. Eilen paatettiin taas kerran Robin kanssa, etta tasta lahtien pyritaan pitamaan paikat kunnossa, kylla kahden aikuisen siisteytta rakastavan ihmisen pitais kai siihen pystya?

***
Yay, instead of only cleaning the kitchen, I also painted the cabinets. We've dreamed about new kitchen cabinets, but we are not sure, how much we wanted to invest on them. So I thought, what a heck, better do something meanwhile. The corner looks much fresher now.

My son is coming to visit us all the way from Finland tonight. He's going to stay one month, I'm so excited. ;)