Monday, September 20, 2010

Ruskea~Vihrea~Keltainen - Brown~Green~Yellow

Jihuu! Olin niin iloisesti yllattynyt, kun huomasin, etta varikollaasihaaste oli palannut kesatauolta. Ja vielapa entista haastavampana. Nyt haetaan kolmen varin yhdistelmaa.

Ma olen itselleni asettanut naissa varikollaasihaasteissa sellaisen tavotteen, etta jokaisesta pikku kuvasta pitaa loytya kaikki haastevarit, ennen niita oli kaksi, nyt siis kolme. Toinen tavoite on se, etta joktainen pikku kuva on itsenaisenakin kiva ja mielenkiintoinen. Haluan paneutua naihin haasteisiin oikein kunnolla. Se on ihana rentouttava alku viikolle.

Ruskean, vihrean ja keltaisen yhdistelmaa ei meilta kotoa juurikaan loydy. Kuvista vain alin vasemmalla on taalta kotoa, muut ovat sitten sielta sun taalta Los Angelesista.

Lisaa ruskea~vihrea~keltaisia haastekuvia loytyy taalta

***
Yay! The Finnish Color Collage Challenge is back from the summer break. And there is even more challenge, last season the challenge was the combination of the two colors, now it's three!

I've challenged my self to use only images where are all three colors. And also I wanted every little image be interesting alone. I really want to delve deep into these challenges, it's so perfect way of begin the week.

Brown, green and yellow is the combination, which is hard to find from my home, there for only the image on the left lowest line is from my home, everything form all over the LA.