Tuesday, November 30, 2010

Free people ja telepatiaa?

Ma laitan myohemmin viela lisaa kuvia Antropologiesta. Ja vaikka siellakin on tooosi ihania vaatteita, niin haluan nyt esitella vaatekaupan, jonka vaatteet on mielestani vielakin ihanampia.

Free People kaupat on  lumoavan kauniita.

Mulla vierahti taalla tosi pitkaan...

Joulusomistus on ihanan herkkaa, kerman valkoista, harmaata, turkoosia ja korallia.

Jaahas, tassa taas mummo paivan asussa. ;) Katsokaa mieluummin noita kattolamppuja.

Korallin- tai vesimelonin vari on jalleen in. Ma  olen valilla inhonnut tuota varia, mutta nyt taas kummasti se on alkanut viehattaan mun silmaa.

Tuossa tuota korallia myos pilkistaa tosi ihanasti.

Niin, ma tosiaan unohduin hypistelemaan tuohon kauppaan niin, etta ajantaju katos. Yhta-akkia muistin, etta omg...Robinhan piti soittaa mulle kun paasee ensiapukertauksesta. Siina samassa kaivoin kannykan esille, ma en kuule sita yleensa jos se on mun laukussa. Ja kuinka ollakkaan, juuri silla hetkella syttyi kannykan valo ja nain, etta Rob soittaa. Ajattelin, etta vau, mita telepatiaa. Puhelimessa me sitten vaan sovittiin missa treffataan.

Kun sitten loysimme toisemme, niin aloin  innoissani selittamaan Robille, kuinka mieletonta, etta just silla hetkella kun soitit, kaivoin kannykan esille...meilla taytyy olla kylla tosi telepaattinen yhteys...Rob naureskeli ja sano, etta no onneksi se telepatia vihdoin toimi. Oli kuulemma pyorinyt mall:issa jo yli tunnin ja yrittanyt soittaa mulla ainakin 20 kertaa! Ei se muuten olis haitannut, mutta kun Rob oli jo kuolemassa nalkaan ja oltiin sovittu, etta mennaan yhdessa syomaan.

Noista kuvista ei nyt saa kovin hyvaa kasitysta noista vaatteista, mutta tassa on linkki Free People-nettisivuille....sieltakin voi tilata Suomeen. ;) Tuolta sivupalkista muuten loytyy listaa mun suosikkikaupoista ja aika monilla on nettikauppa, joista myos voi tilata  Suomeen.