Thursday, November 18, 2010

Ihana siivouspaiva ~ Sweet cleaning day...

 Torstai on mun siivouspaiva. Tanaan aloin jalleen tutun urakan, mutta jotain ihmeellista on tapahtunut...
 ...ei ollut oikeastaan mitaan siivottavaa. Joten lattianpesun lisaksi jaljelle jai vain mun lempihomma, eli muutaman tarjottimen uudelleen somistus.

 Ja pienta uutta saatoa tuolla keittiokaappien paalla. Ma oon vihdoin saanut aikaiseksi jo kauan aikomani projektin, eli maalasin nuo pahvilaatikot. Ne oli ennen mustia ja vihreita, eika ne oikein koskaan sopinut ihan nappiin meidan vareihin.

Omasta puutarhasta kavin jalleen napsimassa ruusuja, maljakon virkoja toimittaa edelleen vanhat kauniit pullot.

Niin, huomasin siis yllatyksekseni, etta meilla olikin ihan siistia. Ma olen taalla valitellut noista siivousongelmista, mutta kun juttelin siita Robin kanssa, niin se sano, etta ei silla ole koskaan ennen ollut nain nattia ja siistia kotia. Ja ma kun olin kuvitellut, etta sen ex-avovaimo oli tosi siisti kun Rob rakastaa siisteytta. Mutta olikin kuulemma ollut ihan toisten pain, siksi Rob on oppinut niin taitavaksi kotihommissa, kun ex ei valittanyt kodin viihtyvyydesta patkaakaan. No, jotenkin toi kannusti mua niin, etta olekin ihan huomaamattani pitanyt paikat kunnossa tassa parin viimeisen viikon aikana. Joten tanaan oli tosi leppoisa siivouspaiva.

Rob lupas vieda mut viikonloppuna johonkin ihanaan paikkaan. En tieda viela mihin. Arvatkaapas muuten mika biisi mulla soi paassa siivotessa? Tossa on tarjottimella vihjeita. Sitten piti kuunnella viela toinenkin  biisi, ihana. Nyt lahden puutarhaan meditoimaan. ;)

***

Thursday is cleaning day. Luckily I didn't had too much to do, so I could concentrate on my favorite job, arranging the trays. Guess what song played in my head? That remained to listen an other song. Now I go to our garden to meditate.