Friday, November 26, 2010

Kysymyksia ja vastauksia haaste

Nappasin Yaelianilta taman haasteen.


1. Miksi loit blogisi? Syksylla 2006 perustin ekan blogin, oikeastaan aluksi ihan oman putiikkini mainostamis tarkoituksessa. Mutta aika pian bloggaaminen laajeni kasittamaan kaikki muutkin elamani alueet. Toi kuva on on viiminen kuva musta putiikissani, ennen Kaliforniaan lahtoa vuonna 2007.

2. Minkälaisia blogeja seuraat? Sisustus- ja taideblogit on ykkosena. Mutta luen mielellani myos esim. henkisen kasvun blogeja ja ulkosuomalaisena seurailen mielellani myos muiden ulkosuomalaisten blogeja.


3. Lempimeikkimerkki? Everyday Minerals. Kaytan oikeastaan vain mineraalimeikkeja, loysin tuon merkin netista vertailemalla eri mineraalimeikkisarjojen arvosteluja. Everyday Mineralsilla on hyva hinta/laatusuhde.


4. Lempivaatemerkki? Noin ylipaatansa en perusta paljon merkkien paalle. Mutta vielakin muistelen kaiholla Prinsessa Itkupillin-vaatteita. Oli tosi kiva suunnitella vaatteita, lahinna kierratysmateriaalista, kun mulla oli taitavia ompelijoita, jotka sitten kaytannossa toteuttivat ne suunnittelmat. Kuvassa merirosvopaita, johon toivon taas pian mahtuvani.

5. Välttämätön meikkituotteesi? Mineraalimeikkipuuteri ja musta mineraaliluomivari kulmien piirtoon.


6. Lempiväri? Yleesa sanon sininen, mutta nykyisin mua oikeastaan kiehtoo kaikki pehmeat ja hiukan murretut savyt.  Harmaa taitaa olla talla hetkella lemppari.


7. Hajuvetesi?  Talla hetkella True Religion for Women, kaytan yleensa yhta tuoksua, kunnes nena tottuu siihen liiaksi tai muuten kyllastyn. Nykyisin kaytan harvoin hajuvetta, tykkaan viela tosi paljon tuon tuoksun raikkaudesta.


8. Lempielokuvasi? Blade Runner. Tuo kuva on otettu Bradbury Building:ista, jossa tehtiin Blade Runnerin sisakuvaukset. Koitin muokata sita hiukan Blade Runner henkeen.


9. Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi?Japanissa. Olen luvannut vieda molemmat lapseni Tokyoon. Toistaiseksi olen vienyt heidat vasta Little Tokyoon taalla LA:ssa.

10. Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse? Mita bloggaminen on merkinnyt ja merkitsee sinulle?

Edeleen bloggaamisen tarkein anti on mulle se, etta voi esitella toitani ja tuotteitani. Mutta erityisesti taalla Amerikassa siita on tullut myos tarkea henkireika, olen loytanyt paljon uusia ystavia ja juttu seuraa blogeista.

Mutta ylitse kaiken muun, olen loytanyt elamani rakkauden bloggaamisen ansiosta. Taalla meidan eka keskustelu Robin blogilla ja taalla Rob kommentoi ekan kerran mun blogilla, olin ihan onnessani, voi noita aikoja, niita on niin mukava muistella.... ;)

En haasta nyt ketaan, koska tama meemi on kiertanyt niin ahkerasti blogeilla, mutta tasta sen kylla saa napata. :))

Tassa muuten viela biisi, jonka videon Rob oli juuri pari minuuttia aikaisemmin laittanut blogilleen, kun loysin sinne ekan kerran. Tama biisi vei jalat altani...ja vie vielakin.