Wednesday, November 3, 2010

Santa Monica Bulevardi






Ma oon viettanyt aiemmat Halloweenit taalla vaan kotosalla, me yritetaan Robin kanssa valttaa aina kaikki ruuhkat ja vakijoukot. Kaivetaan vaan pari luurankoa omasta kaapista ja siina se.

Mutta talla kertaa lahdettiinkin tyttojen kanssa Santa Monica bulevardille katsomaan Los Angelesin kuuluisinta ja hauskinta Halloween tapahtumaa. Santa Monica on tunnettu runsaasta gay-yhteisostaan ja siellahan sijaitsee paljon homobaareja ja -liikkeita. Tylsaksi sita paikkaa ei voi moittia tavallisena arkenakaan, mutta Halloweenin kunniaksi katu on osittan suljettu liikenteelta ja ihmiset bailaa varsin railakkaasti.

Meilla oli niin hauskaa, etta paatettiin tehda tasta  joka vuotinen perinne. Jos ei pyorreta pyhia lupauksiamme, niin ens vuonna saatetaan itsekin bailata oikein kunnon asut paalla. No, sen nakee sitten. Taman vuoden juhlahumusta mulla on 350 enemman tai vahemman tarahtanytta kuvaa, joista oli tosi vaikea valita. Tassa on nyt vaan muutama suosikkini. Susa ja Varjo laittaa varmaan lisaa kuvia, kunhan paasevat jalleen koneidensa aareen.

***

Just some pics from Santa Monica blvd. The most joyful Halloween party in LA. :)