Saturday, November 20, 2010

Suunnitelmat meni pieleen, mutta menkoon....

 Meidan piti tehda tanaan retki sinne johokin ihanaan paikkaa, johon Rob halus mut vieda. Mutta eilen taalla alkoi sadella.Ja paatettiinkin siirtaa reissu ensviikonloppuun. Mutta kuinkas ollakkaan, kyllahan se aurinko taas pilkisteli hiukan ennen auringonlaskua.

Toissa paivana kerasin ruusuja, jotka oli ihan nupullaan. Nyt ne on kaikki tosi ihanasti auenneet.

 Taalla on kanssa paiva lyhentynyt ja aurinko alkaa laskea iltasella jo 5 aikoihin. Aamuin ja illoin se leikkii tosi kauniisti tuossa seinalla.

Meilla on tallainen "koyhanmiehentakka" pimenevien iltojen piristykseksi. Ma ostin ton jalustan kirppikselta ja toi iso lyhty on Ikeasta. Ne sopi sattumalta yhteen kuin olis tarkoitettu toisaan varten. Iltaisin voidaankin nyt sitten nauttia "takkatulen" loisteesta. Tonne mahtuu hyvin palamaan 3 kynttilaa ja ne antaakin aika mukavan tunnelman.

Meilla nyt siis suunnitelmat muuttu ja tanaan lahdetaan vaan ruokaostoksille Trader Joe'sille. Me kaydaan yleensa kaupassa vain kerran viikossa. Ostetaan kerralla koko viikon ruuat. Se saastaa turhaa ajoa ja myos monta herate ostosta jaa ostamatta. Ennen kaikkea se kuitenkin saastaa aikaa. Illat on kiva rauhoittaa lokoisaan oleskeluun kassajonossa  ja liikenneruuhkissa vietetyn ajan sijaan.

Yks sisustusliike mun pitaa kylla kayda taas katsastamassa, kun se sattuu olemaan ton ruokakaupan viereisessa mall:issa. Me ollaan kylla just paatetty, etta mitaan uutta ei osteta. Jos jotain tekee mieli, niin ostetaan vaan antiikkikaupoista tai kirppiksilta. Meilla on nyt kaikki tarpeellinen, mitaan ei oikeastaan tarvita. Ja paatettiin myos, etta jos jotain tulee lisaa, niin jotain lahtee pois. Muuten meidan pikku kamppa alkaa tayttya taas liikaa. Just tein oikein kunnon tyhjennyksen rempan yhteydessa.

Meilla tuntuu nyt jatkuvan edelleen haapaivan jalkeinen kuherruskuukausi. Tata meidan biisia ollaan taas kuunneltu useampaakin kertaan...hiukan tanssittukin...ihanaa. 

Daniel Lanois - I Love You (with Emmylou Harris)