Wednesday, December 29, 2010

Vihdoin

Tässä nyt on vihdoin se Robin ostama "to get you finally home"-lahja, josta kirjoitin täällä.

Maljakko on kaunis edestä ja takaa.

Kuvat varmaan selittää, miksi mä en saanut tota maljakkoa laskettua käsistäni ja toisaalta en olis kyllä raaskinut sitä ostaakkaan.

Rob onneksi osaa tehdä nopeita päätöksiä silloin kun mä jaan jahkaileen. Toisaalta se toimii myös toisten päin. Me ei kumpikaan koskaan raaskittas ostaa mitään itselle, mutta onneksi voidaan antaa toisillemme mieluisia lahjoja. Vaikka meidän rahat on yhteisiä, niin silti lahjan antaminen ja saaminen ilahduttaa.

Nyt pitäs kyllä vielä päästä jouluostoksille. Suomessa odottelee monta ihmistä, jotka ovat lahjansa ansainneet. Onneksi kaikki mun läheiset on niin ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä, muuten olisin pulassa kaikkina merkki-ja juhlapäivinä.

13 comments:

 1. Mielettönän kaunis maljakko! TUollaista en ole koskaan nähnyt, ja ihan 'sinun näköisesi'! loistolöytö siis :)

  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja Onnellista Uutta Vuotta jo nyt toivottelen siltä varalta ettei sitä ennen kirtsata :)

  haliterkut <3

  ReplyDelete
 2. MaaMaa
  No se on munkin mielestä ihan mun näkönen, siks Rob sen ostikin. Mä en kanssa ole nähnyt tollasia ennen, olin niin lumoutunut tuosta sen käsinpuhalletusta kauneudesta.

  Kävinkin just sun blogilla toivottelemassa uusia vuosia, mutta eikai se ole vaarallista, jos useampaankin kertaan toivottelee.

  Halit sinne iki ihanaan Pariisiin. :)

  ReplyDelete
 3. En ole edes osannut ajatella, että tämänkin näköisiä maljakoita tehtäisiin. Mulla jotenkin nyt vinksahti ihan koko pää :)

  Kaunis. Miehelläsi taitaa olla hyvä maku niin maljakoiden kuin naisenkin suhteen.

  ReplyDelete
 4. No on upea ja hieno keksintö että on kuva niin siinä on ihasteltavaa tyhjänäkin ja tosissaan sun oloinen.Kaikkea siellä amerikassa löytää...huah:)

  ReplyDelete
 5. Tosi kaunis maljakko ja onneksi sait sen!
  Toivottavasti löytyi yhtä ihania lahjoja...varmasti kaikki jaksavat odottaa.Nehän voivat sitten olla Uuden Vuoden lahjoja.
  Voimia sinne ja erityisesti äidillesi ja läheisillesi myös!

  ReplyDelete
 6. Todella upea löytö ja juuri kuin tehty piikkisiä ruusuja varten, ne tuovat vielä lisää särmää kauniille maljakolle. Olet onnekas kun olet löytänyt tuommoisen miehen joka osaa ostaa noin ihania lahjoja! :) Mikäli unohdan sanoa ennen H-hetkeä, ihanaa ja onnellista tulevaa uutta vuotta 2011 teille!

  ReplyDelete
 7. Johanna
  Niin, mullakin vinksahti pää tuolla kaupassa niin, etten mä osannut enää lähteä pois, onneksi mieheni keksi siihen hyvän konstin ja nappas ton maljakon kainaloon. Minä seurasin perässä. ;)

  Henrietta
  Toi on niin ihana, ihan tyhjänäkin, siinä on käytetty mielettömän upeaa tekniikkaa, että kuvat on saatu noin kauniisti ja lasi on ihanan paksua pohjasta ja käsityönleima näkyy. :)

  Ihanuudet
  Mulla on jo osa lahjoista hankittuna, aika ihania, mutta vielä pitää jotain löytääkin.

  Ja kiitos, voimia tässä nyt tarvitaan. :)

  Linda
  Piikkiset ruusut sopii tohon niin hyvin ja nyt vasta olen oikeastaan huomannut, miten hienoja ja erilaisia piikkejä eri ruusuissa on.

  Mieheni suhteen olen todella ollut onnekas, mutta aika kauan ja kärsivällisesti sitä piti odotella, että oikea löytyi.

  Ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinulle, ja voihan olla, että sitä vielä tässä toivotellaan, mutta ei varmaan koskaan liian monta kertaa. ;)

  ReplyDelete
 8. Great arrangement. Wish I could read your language. Oh well... ;-) /Lisbeth

  ReplyDelete
 9. Ihan uutta mullekin tuo ihanainen maljakko! Ihastelin myös noita ruusun varsia - sopivat hyvin kuvan seuraksi!

  Onnellista Uutta Vuotta 2011 teille molemmille!!!

  ReplyDelete
 10. Uskomattoman kaunis maljakko.
  Hyvää Uutta Vuotta!

  ReplyDelete
 11. Onpa todellakin aivan upea maljakko. Ja tuo lamppu vieressä on myös todellinen herkkupala =)

  ReplyDelete
 12. Kaunis maljakko, joka ei aina kukkia kaipaa.
  Hyvää Uutta Vuotta 2011 sinulle Itkis ja Robille.

  ReplyDelete
 13. Jännittävä maljakko. Kaunis kuin mikä, mutta tuo design on erittäin erikoinen. Ruusut piikkeineen sopivat sinne passelisti. Hyvä kontrasti.

  ReplyDelete